Author Topic: Heated seat not working... any ideas?  (Read 285 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jimbo806

  • S Class
  • *
  • Posts: 3
  • Gender: Male
  • Colour: Sparkling Silver (24E) Metallic
  • Engine: 2.2L
  • Fuel: Diesel
  • Transmission: Manual
  • Trim: TS2
  • Year: 2010
Heated seat not working... any ideas?
« on: March 28, 2019, 08:23:29 pm »
Hi all, I've a issue with the drivers heated seat not working, passenger seat is OK, any idea where the issue my be or will it be the heat mat is burned out and can't be repaired.
I'm hoping it's a simple fix and one of those common issues.  :D

Offline apav

  • Takara Class
  • *****
  • Posts: 361
  • Gender: Male
  • Engine: 2.0L
  • Fuel: Diesel
  • Transmission: Manual
  • Trim: TS2
  • Year: 2009
Re: Heated seat not working... any ideas?
« Reply #1 on: March 31, 2019, 10:09:39 am »
Some times some of the wires cut and need to be redone, which means you need to open up the seat and investigate. The other one works, so the fuse must be fine.

Offline amz91

  • S Class
  • *
  • Posts: 5
  • Colour: Crystal White Pearl (34K) Metallic
  • Engine: 2.2L
  • Fuel: Diesel
  • Transmission: Manual
  • Trim: Sport
  • Year: 2010
Re: Heated seat not working... any ideas?
« Reply #2 on: July 09, 2019, 09:52:40 am »
Is there any kind of DIY thread to do this? I have the same issue and have seen various replies of what to do / look for.

I don't want to butcher anything so was hoping there was some kind of work through that someone has done previously :)  ;D